Järvsö 22/11-11

Det har varit lite skrivet här nu i senaste stund, vilket innebär att jag har lite och skriva om.. Så vi kör på det viktigaste först! Var till Järvsö igår och dömde Järvsö - SHK.

Resan dit var besvärlig då det var jättejätte dimmigt ute och så när vägarna är saltade blir lamporna på bilen så skitiga och rutorna och allt annat.. Så det blir ofta svårt att ha bra sikt (särskilt när dimman med är i vägen).
Det tog lång tid just för det dåliga körlaget! Men hellre att komma en halvtimme efter samling istället för att kanske aldrig komma fram!

När vi kom fram så bytte vi om i lugn och ro. och därefter ut mot arenan. När vi kommer ut där så står spelarna redan uppställda där ismaskinen kör in och ut från isen. Tänker inte mer på det utan tar av skydden från skridskorna och står och funderar på vart fasiken jag ska lägga dem... Och precis då släcks lamporna ner i hallen, och det tänds färgade lampor just där vi står... Står fortfarande som ett fån och funderar... Men tillslut så slänger jag dem bara åt sidan, och då drar superhäftig musik igång, och det är bara att trampa in på isen!

Visste inte riktigt hur mycket folk eller så det var på läktarna. Men det brukar ju inte riktigt vara så många på matcherna jag dömer så, det var lite whatever, och det är ju klart att det inte riktigt spelar nån roll hur mycket folk det är heller! Men jag hörde iallafall att några klappade händerna!

Åker nått varv och ställer upp oss i domarcirkeln, då dras en spotlight och sen beträder Järvsö isen. Och även denna gången missade jag att det var Line-up på försa femman... Tycker faktiskt att någon från klubben SKA komma in och berätta sånt innan matchen.. För jag blev helt förvirrad och hade ingen aning.. Skämde nog mest bara ut mig -.-

Men huruvida så gick matchen överlag bra. Har fortfarande helt okej form även fast det varit gaaalet mycket bilresor och en och annan tågresa!

Matchen var tajt ända till SHK gjorde ett 3-2 mål i början på tredje perioden, som blev bortdömt för offside i målgården och att det blev en liknande situation strax därefter fast åt andra hållet (som då inte var en offside i målgården). Därefter frog järvsö ifrån och vann tillslut med 6 - 3.

Nu på lördag har jag en U16 i Hudiskvall och sen får vi se hur det blir i December. Har inte fått de matcherna än.

Sen ska jag som sagt lägga upp de bilder som blev ok från Lindefallet så fort jag får tid!

Tillsvidare får ni hålla er lugna! ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0