Sen analys från lindefallet 11-11-11

Hello!

Än en gång, bättre sent än aldrig! Men jag tänkte ge både er och mig analysen från matchen i Lindefallet.

Matchen började som sagt väldigt häftigt och det pirrade lite i magen när jag klev in på isen. Åkte knappt ett och ett halvt varv innan de släckte ner lamporna. Men åkte därefter något varv till för att känna på isen! När musiken drog igång så var det inte långt kvar till hemmalaget skulle få beträda isen så, det var bara att åka till domarcirkeln och ställa sig. Något jag fick lärdom av nu var att när jag skulle kolla om det var hål i nätet på målburen, precis när jag kom fram och skulle börja kolla släcktes lamporna haha... fasiken! Men det var nya målburar tydligen så.. ingen fara med det ;)

men hur som helst, i tanke på hur jag förberedde mig inför matchen, som det var tur att jag kunde egentligen kunde göra! Dagen innan så åt jag en hel del långsamma kolhydrater (pasta) med kött och sallad. Var även ut och tog en liten "springtur" som bestod av 1/3 med vanlig långsam walking. Bara för att hålla igång liksom. Var även uppe ganska sent på kvällen. Gick och la mig vid två tiden.

Jag vaknade vid 12. Skulle gärna sovit en timme längre men, vad gör man?!  hur som helst så blev det lite MAQ i mitt egna lilla träningsrum som egentligen inte är så mycket till träningsrum haha! Men utöver det så tog jag det lugnt hela dagen. Åt en lagom lunch då jag vaknade och fortsatte bara att ta det lugnt, kollade på tv och så.

Middagen åt jag precis innan jag åkte iväg vid 5 tiden, (ju senare desto bättre) då matchen började halv 8. Allting i kroppen kände bra och den mentala biten var på hugget med då jag inte lngre var nervös och så.

Under matchen presterade jag jättebra tyckte jag! Jag missade i princip ingenting, några småfel på uppställning och så men, det är sånt som händer varje match. Efter ordinarie matchtid var jag väldigt trött i både kropp och huvud. Men ställningen var 4 -4 så det vart 5 minuters förlängning. Efter förlägningen var ställningen fortfarande 4 - 4 så det hela skulle få avgöras på straffar.

jag måste säga att efter straffarna var jag slut! Dyngtrött i huvudet... Men så var matchen med slut så, =)

Måste säga att jag är helt klart nöjd! Nästa match är på tisdag 22/11 i Järvsö. Division 3. Uppdaterar ännu en gång på söndag eller måndag då jag är hemma från sthockholm!

Ha det så länge!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0