About Canada!

Många frågar om avresedatum och så.

Men det är inte riktigt bestämt än! PRELIMINÄRT avresedatum är den 19onde mars. Fick ett samtal om att mitt visum är på g hos svenska ambasaden i Stockholm nu.

Har skype möte på torsdag klockan 20:00 svensk tid med en organisationsarbetare från Vancouver där vi ska prata lite om meriter, erfarenheter och andra grejer som kommer påverka yrkesmöjligheterna och så där.

Vet även att det kommer åka 4 andra killar till Vancouver i Mars härifrån Sverige, och vi kommer alla att ta del av varandras kontaktuppgifter nu inom nån vecka.

Har även pratat lite med Ref och en referee comittee member och han har gett förslag om en del summercamps och grejer, så förhoppningsvis kommer jag få börja döma hockey redan i Juni vilket är super! För då kommer jag ju komma in bättre i spelet, attityden och så vidare tills säsongen börjar.

Har inte så mycket mer att dela med mig av för tillfället, men, kommer nog mer snart =) Not to far away nu!

Längesedan!

Men fortfarande är det folk som går in här, trevligt trevligt! Tänkte dela med mig lite av senaste.

Börjar med Helgen som har bestått av enbart hockey! Hade ett bord på Bite Line West i fredags där jag och en kompis skulle se timrå spela och samtidigt käka och dricka gott. Men det sprack då tillsättaren i västernorrland ville ha mig till Timrå. Blixtinkallningar är alltid spännande, men sällan roliga. För min del så tycker jag om de flesta blixtinkallningar även om det inte alltid låter som så. Och då behöver det inte bara vara inom hockeyn utan jobben i allmänt.

I lördags var jag matchledare i gällsta där de hade poolspel för de minsta, inte mycket action men tycker det är så givande att få läta grabbarna och tjejerna om de regler som finns i sporten, man får lyfta fram vad man själv tycker är viktigt tills då de blir större, och kanske stöter man på dom på planen därefter om ett par år eller så, ser vad de åstaommit :D

Hade även en dunderplan på att åka till Åre v.7 för att se Red Bull crashed ice men SKISTAR ingår inte avtal med personer under 20 år. Och ska det bo personer under 20 måste det antingen vara minst 2 styckna 20 åringar eller minst en äldre från 21 år. Och då varken jag eller den andra personen som skulle följa med riktigt känner 2 st 20 åringar å skiter sig det boende vi hade tänkt ha, vilket är fruktansvärt synd. Får se om det löser sig, men i värsta fall så kommer jag om jag så måste åka upp själv över dagen bara! SKA se tävlingen!!


Imagine that packpack!

Lite snabb fråga bara! Vad ska man tänka på att packa med sig om man bara har en väska och ska flytta till andra sidan jorden?

Mobilbilder från senaste

Eftersom jag dömt lite matcher nu på senaste (frånsett cupmatcherna då) så har det varit en hel del andra arbeten utförda istället.



På väg från Indal till Söråker, riktigt fint!





Att arbeta på vägen när rusningstiden går i städerna är inte sååå jäkla skoj!



Massa snö i östersund! I jämförelse med här iallafal!



Yrvaken Eva med noll koll!



Julgransinsamling på IKEA helgen 13 - 15 jan!


Bilder från City gross cup - Gärdehov

Tja, har inte skrivit här på nån vecka, men då jag nu ser att det är läsare här varje dag så tänker jag nog fortsätta skriva här! Eftersom jag köpte ett nytt objektiv under mellandagarna så passade jag på att testa det under City gross cup för nån helg sedan i Sundsvall. Here you guys got some!













Kommer göra fler inlägg senare ikväll med mer bilder osv! :D

Fredag 6/1 - 12

Hello! Hoppas ni alla haft ett bra nyår! Det har jag absolut haft =) Har inte varit såååå aktiv här, men ska försöka bli framöver. Tycker det är kul att folk kollar även fast det inte händer så mycket alltid!

Min njurundamatch imorron blev borttagen för jag får åka till Gärdehov och döma cup där istället! Även på söndag är det cup, då i Hudiksvall.

Mer om det senare för nu ska jag försöka få tag i min kåmpis och se om hon vill följa med mig till gymet och träna lite så man är fit tills imorgon!

Ta det lugnt så kommer det några updates inom kort!

// Linjemannen

RSS 2.0